Archief Persberichten

 

Vrijwilligers gezocht voor “Monumento Habrí Peninsula Caracasbaai edishon eko”

Op zondag 27 mei 2012 zal De Fundashon Pro Monumento (ProMo) de “Monumento Habrí Peninsula Caracasbaai edishon eko” organiseren. Deze dag wordt in Mei georganiseerd op de peninsula Caracasbaai. De panden en de omliggende natuurgebieden zullen, tussen 10.00 en 17.00 uur, worden opengesteld voor publiek.

ProMo kan dit echter niet alleen doen. Daarom zoekt zij enthousiaste mensen die op deze dag mee willen helpen. Er zal voor eten en drinken worden gezorgd. Tevens krijgen de vrijwilligers het boekje van Monumento Habri en het bijhorende T-shirt.

U kunt ons telefonisch contact op nemen of te e-mailen, en ons te laten weten of u beschikbaar bent.

Maar u kunt ook via ons FaceBook opgeven als vrijwilliger : www.facebook.com/caracasbaai. Vermeld dan ook uw naam, telefoon en email adres.

Het is ook mogelijk nog andere vrijwilligers op te geven. Gezien de strakke planning vragen wij u zo spoedig mogelijk, graag voor vrijdag 18 mei 2012 te reageren.

Er zullen ook informatieavonden worden georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden in mei 2012. Datum en locatie worden nog gecommuniceerd.

U kunt zich melden bij Dhr. Sinuhe Oomen op
tel 465 2772 (tijdens kantooruren)
vrijwilligers@monumento.com
www.monumento.com

Of vul onderstaand formulier in:

  Uw naam (verplicht)

  MV

  Cell. / tel. (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Ja, ik wil graag vrijwilliger zijn.Nee, maar ik weet wel andere mensen die vrijwilliger willen zijn.

  Vul de mailadressen van potentiele vrijwilligers in, zodat Promo contact kan opnemen:

  Wandelen op Schiereiland Caracasbaai en voordracht in Openbare Bibliotheek

  Amigu di Tera persbericht 2 juni 2010

  Amigu di Tera en ProMo organiseren op zondagmiddag 6 juni, van s’middags 4 tot 7 uur s’avonds een informatieve wandeling op het Schiereiland Caracasbaai. Doel is het publiek bewust te maken van de natuurwaarden van het schiereiland dat een rijke geschiedenis kent, en waar bijzondere monumenten en waardevolle archeologische vindplaatsen liggen.

  De overheid is een plan aangeboden met het verzoek het gehele schiereiland tot Nationaal Park te verklaren. Het schiereiland Caracasbaai moet vrij toegankelijk blijven, goed beheerd, waar lokale bezoekers en ook buitenlandse gasten in alle rust kunnen genieten van onze baaien, landschap, flora en fauna.

  De auto kan bij de ingang van het schiereiland geparkeerd worden. Men kan de aangegeven route bewandelen en op verschillende plekken uitleg van de gidsen krijgen.

  Zaterdag 5 juni, op Wereldmilieudag, geven ProMo en Amigu di Tera uitleg van het voorstel dat 7 organisaties aan de overheid hebben aangeboden om van Schiereiland Caracasbaai een Nationaal Park te maken waar het groen en de monumenten beschermd worden.

  Yvette Raveneau

  Voorzitter Amigu di Tera

  Tel. 737 3965

  DMO wil tweede megapier in Otrobanda

  17 februari 2010

  Downtown Management Organization pleit ervoor dat de volgende megapier in Otrabanda komt.